• DuoTec BV
  • Ohmweg 20 | 4338 PV Middelburg

DuoTec

DuoTec is actief en ervaren in de volgende sectoren:

  • Maritiem
  • Industrie
  • Scheepvaart
  • Grondverzet
  • Landbouw

Onze technische dienstverlening is heel breed, met als speerpunten hydrauliek en machinebouw. Het zwaartepunt ligt vooral op de hydrauliek waar we ons steeds verder in ontwikkeld hebben en blijven ontwikkelen. We zijn gespecialiseerd in het maken en repareren van cilinders en in de verbindingstechniek, waarbij we slangen, leidingen en koppelingen maken en installeren.

MARITIEME SECTOR
Daarnaast is DuoTec ook veelal actief in de maritieme sector. We houden ons bezig met het onderhoud in het kader van de Zeeuwse vaarwegen, bruggen en sluizen. Hier voeren we regulier en preventief onderhoud uit. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in onderhoud en reparaties aan schepen. Ons specialisme ligt op het hydraulisch-mechanische vlak, met name in het kader van regulier en preventief onderhoud.

REPARATIE & ONDERHOUD
Voor alle soorten reparaties en onderhoud bent u bij DuoTec aan het juiste adres. Ook voor spoedreparaties kunnen wij u altijd op korte termijn van dienst zijn.

CILINDERS
Op onze eigen gemaakte cilinderbank kunnen we allerlei soorten cilinders in elkaar zetten en uit elkaar halen. We vervangen de afdichtingen, repareren of vervangen beschadigde plunjerstangen en cilindermantels, voorzien plunjerstangen van een nieuwe laag chroom of bijvoorbeeld een (semi)keramische coating. Na reparatie worden de cilinders getest. Desgewenst verzorgen we ook de demontage en montage van de cilinder op locatie.

HYDRAULIEK
DuoTec is specialist in hydrauliek. Wij verzorgen alle soorten reparaties, modificaties en nieuwbouw van hydraulische systemen en machines. DuoTec heeft de afgelopen jaren veel geïnvesteerd in verbindingstechniek en dat doen we nog steeds. Wij beschikken over een volledig uitgeruste aanhanger waarin op locatie allerlei slangen van groot tot klein kunnen worden gemaakt. Ook de werkplaats beschikt over een slangenpers met een uitgebreid assortiment aan koppelingen. Verder hebben we een buigbank voor het buigen van hydrauliek-leidingen.

MACHINEBOUW
DuoTec heeft alle kennis in huis op het gebied van werktuigbouw, aandrijftechniek, elektronische besturing, hydrauliek en pneumatiek. Van simpele constructie tot de meest geavanceerde machine, in onze werkplaats voegen we alle disciplines samen tot een compleet werkend geheel. Wij beschikken over ruime ervaring in het ontwikkelen, vervaardigen, assembleren en monteren van machines en machinedelen voor allerlei sectoren.

ENGINEERING
Heeft u een idee wat u graag uitgewerkt wilt zien? Wij verzorgen graag de engineering voor u. Van basisidee tot een compleet uitgewerkte machine of installatie kunt u bij ons terecht.

 

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op.