• DuoTec BV
  • Ohmweg 20 | 4338 PV Middelburg

Reparatie & Onderhoud

Van storing onderweg tot preventief onderhoud op locatie, voor alle soorten reparaties en onderhoud bent u bij DuoTec aan het juiste adres. Voor spoedreparaties zijn we met onze goed uitgeruste servicewagens snel ter plaatse. DuoTec is specialist in hydrauliek. Wij verzorgen alle soorten reparaties, modificaties en nieuwbouw van hydraulische componenten en systemen.

Het juiste onderhoud is voor een bedrijf van levensbelang en voorkomt kosten door stilstand van machines. Goed onderhoud voorkomt onnodige stilstand en slijtage. Wij vervangen de slijtdelen graag tijdig, waardoor de machines optimaal presteren.  Ook verlenen wij ondersteuning bij projecten en technische diensten. Door onze kennis en ervaring kunnen we efficiënt en snel van dienst zijn.

Daarnaast is DuoTec ook veelal actief in de maritieme sector. We houden ons bezig met het onderhoud in het kader van de Zeeuwse vaarwegen. Hier voeren we regulier en preventief onderhoud uit aan bruggen en sluizen. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in onderhoud en reparaties aan schepen.

Ook voor levering van componenten als cilinders, pompen, lieren en filtersystemen kunt bij DuoTec terecht. De componenten die wij gebruiken en leveren zijn van hoge kwaliteit omdat we samenwerken met gerenommeerde producenten. DuoTec gaat voor betrouwbaarheid en degelijkheid.