• DuoTec BV
  • Ohmweg 20 | 4338 PV Middelburg

Hydrauliek

DuoTec is ervaren specialist in hydrauliek. Onze jarenlange ervaring en opgeleide medewerkers, daar kunt u op bouwen! Wij verzorgen allerlei soorten reparaties, modificaties en nieuwbouw van hydraulische componenten en systemen. Zowel in onze moderne werkplaats als op locatie met onze goed uitgeruste servicewagen, kunnen we u van dienst zijn. Voor preventief onderhoud aan hydraulische systemen kunt u bij DuoTec zeker terecht. Betrouwbaarheid van hydraulische installaties is van groot belang. Het juiste onderhoud beperkt storingen en defecten tot een minimum.

Verbindingstechniek
DuoTec heeft de afgelopen jaren veel geïnvesteerd in verbindingstechniek. Wij beschikken over compleet assortiment koppelingen waarmee we de meest uiteenlopende slangassemblages kunnen maken. Indien gewenst kunnen wij dit ook op locatie voor u verzorgen. Hiervoor hebben we de beschikking over een compleet ingerichte aanhanger.

Ook hebben we de beschikking over een buigbank waar we leidingen tot een diameter van 60mm mee kunnen buigen. Voor nieuwbouw projecten of modificaties van systemen kunnen we deze buigbank ook op locatie gebruiken.

Cilinders reviseren
Op onze eigen gemaakte cilinderbank kunnen we diverse soorten cilinders in elkaar zetten en uit elkaar halen. Doordat we meerdere cilinders tegelijkertijd kunnen reviseren werken we snel en efficiënt. We vervangen de afdichtingen, repareren of vervangen beschadigde plunjerstangen en cilindermantels, voorzien plunjerstangen van een nieuwe laag chroom of bijvoorbeeld een (semi)keramische coating. Na reparatie worden de cilinders getest. Desgewenst verzorgen we ook de demontage en montage van de cilinder op locatie.

Levering van componenten
Ook voor levering van componenten als cilinders, pompen, lieren en filtersystemen kunt bij DuoTec terecht. De componenten die wij gebruiken en leveren zijn van hoge kwaliteit omdat we samenwerken met gerenommeerde producenten.  DuoTec gaat voor betrouwbaarheid en degelijkheid.