• WMW Techniek BV
  • Ohmweg 20 | 4338 PV Middelburg

WMW Techniek

Onze technische dienstverlening is heel breed, met als speerpunten hydrauliek en machinebouw. Het zwaartepunt ligt vooral op de hydrauliek waar we ons steeds verder in ontwikkeld hebben. We zijn gespecialiseerd in het maken en repareren van cilinders en in de verbindingstechniek, waarbij we slangen, leidingen en koppelingen maken en installeren.

ONDERHOUD
WMW Techniek houdt zich bezig met onderhoud in het kader van de Zeeuwse vaarwegen. Ons specialisme ligt op het hydraulisch-mechanische vlak, met name in het kader van regulier en preventief onderhoud. Zo zijn we bijvoorbeeld actief voor de Oosterscheldekering, de Krammer- en de Kreekraksluizen en de sluizen bij Hansweert. Bovendien draaien we hier ook mee in de storingsdienst.

WMW Techniek is ook in toenemende mate actief in de maritieme sector, met name vanwege scheepsreparaties. Zo hebben wij afgelopen jaren bijvoorbeeld op een offshore supportvessel alle hydraulische slangen vervangen van een 250 tons knuckle boom kraan. En op een koelschip werd een compleet ankerliersysteem opgebouwd.

CILINDERS
Op onze eigen gemaakte cilinderbank kunnen we allerlei soorten cilinders in elkaar zetten en uit elkaar halen. We vervangen de afdichtingen, repareren of vervangen beschadigde plunjerstangen en cilindermantels, voorzien plunjerstangen van een nieuwe laag chroom of bijvoorbeeld een (semi)keramische coating. Na reparatie worden de cilinders getest. Desgewenst verzorgen we ook de demontage en montage van de cilinder op locatie.

HYDRAULIEK
WMW heeft de afgelopen jaren veel geïnvesteerd in verbindingstechniek. Wij beschikken over een volledig uitgeruste aanhanger waarin op locatie allerlei slangen van groot tot klein kunnen worden gemaakt. Ook de werkplaats beschikt over een slangenpers met een uitgebreid assortiment aan koppelingen. Verder hebben we een buigbank voor het buigen van hydrauliekleidingen.

MACHINEBOUW
WMW is eveneens specialist in onderhoud, reparatie en modificatie van hydraulisch aangedreven machines. Wij beschikken over ruime ervaring in het ontwikkelen, vervaardigen, assembleren en monteren van machines en machinedelen voor allerlei sectoren. Zo is WMW bijvoorbeeld betrokken geweest bij het maken en installeren van een filterpers voor de sanering van fosforfabriek Thermphos.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op.